Hosszú Katinka

Ez a szám valószínűleg már akkori is hatalmas lenne ha kizárólag a versenymétereket adnánk össze. Érdekes lenne számszerűsíteni hogy Hosszú Katinka eddig a karrierje során hány kilométert úszott összesen.


Hosszu Katinka Rajongoi Oldal

Helyen fejezte be a szereplését.

. Visszavonul a versenyzéstől Hosszú Katinka háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő. Hosszú Katinka a 200 méteres hátúszás előfutamában a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. Rengetegen bántották azokban a napokban és hetekben noha korábban félistenként beszéltek róla.

Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását - tudta meg az Index mely szerint a háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja. Orbán egyetlen kommenttel rövidre zárta a Hosszú Katinka-vitát Már napok óta komoly össztűz alatt van Hosszú Katinka többszörös olimpiai bajnok magyar. Hosszú Katinka a 20.

Hosszú Katinka visszavonulásáról írt szerdán az Index a lap információi szerint a háromszoros olimpiai bajnok úszó a májusi fukuokai világbajnokságon és az augusztusi római Európa-bajnokságon még vízbe ugrik ezután búcsúzik majd. Szerinte ez hamarosan megtörténik a szakember ugyanis úgy látja. Meg kell adni a bajnoknőnek a lehetőséget hogy ha bejelentésre készül azt ő tehesse meg.

Hosszú Katinka az olimpiát követően elvonult szüksége volt arra hogy feltöltődjön maga mögött hagyván a hangos médiát a kritikus szavakat a sok bántást. Katinka már nem indul a párizsi olimpián. Nyilatkozta Hosszú Katinka a Nemzeti Sportnak arra reagálva hogy a sajtóban szárnyra kapott híresztelés szerint visszavonul.

Így reagált Hosszú Katinka a visszavonulásáról. A sportlap rögtön rá is tért a lényegre és rákérdezett csakugyan visszavonulását tervezi-e a tokiói olimpián nem túl jól teljesítő úszócsillag. A Hosszú Katinka visszavonulásával kapcsolatos találgatásokra azt mondta.

A hírt az Index tudta meg az egyelőre nem publikus információt a Magyar Úszó Szövetség sem tagadta. Hamarosan hivatalosan is bejelenti. Hosszú Katinka letörten de nem megtörve értékelte a tokiói olimpián nyújtott eddigi teljesítményét azt hogy 400 méter vegyesen vasárnap ötödik 200-on pedig szerdán hetedik lett címvédőként.

Az Iron Lady most egy instasztoriban reagált a visszavonulásáról szól hírekre. Nagy bejelentésre készül Hosszú Katinka. Még érdekesebb lenne ha látnánk hogy hány kilométerről van szó ha ebbe az edzéseken úszott métereket is belevesszük.


Katinka Hosszu Swimming S Iron Lady Is Raising All Kinds Of Eyebrows The Iron Lady Swimming Olympic Champion


Arena Swimsuits Competition Swimwear Activewear Competition Swimwear Swimming Champions Arena Swimsuit


Katinka Hosszu Swimmer Hungary Female Swimmers Swimmers Body Swimming Pictures


Katinka Hosszu Fashion Lady Picture


Hosszu Katinka Olympic Swimmers Swimmer Olympic Athletes


Katinka Hosszu Iron Lady 2015 Female Swimmers Sport Girl Swimming Senior Pictures


Katinka Hosszu Swimmer Hungary Nadadores Natacion Deportes


Pin On Inspirational Quotes


Hosszu Katinka True Inspiration Fitness Motivation Fitness Swimwear

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel